Skip to content
Disclaimer

Inhoud website
Hoewel aan alle pagina’s van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Odensehuis Groningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit de inhoud van de pagina’s. Wij kunnen niet garanderen dat de opgenomen informatie altijd volledig, juist of compleet is. De informatie op deze website kan op elk moment door Odensehuis Groningen worden gewijzigd. 

Links naar websites
Deze site bevat links naar andere websites. Daarnaast worden vanuit andere sites links gelegd naar deze site. Odensehuis Groningen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Copyright
Voor alle elementen (teksten, foto’s, logo’s etc.) van de website van Odensehuis Groningen geldt copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Odensehuis Groningen teksten of informatie van deze site te verspreiden, vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. Voor toestemming kunt u contact opnemen via e-mailadres info@odensehuisgroningen.nl.